luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini incredibile din Cluj: în timpul stării de urgență, 1.800 de oameni stăteau nas în nas în parcarea aeroportului

  de - | 9 aprilie 2020, 5:28 PM | Naţional

  1

  În timpul stării de urgență, când autoritățile recomandă distanțarea socială, aproximativ 1.800 de persoane s-au înghesuit în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca. Este vorba despre români care pleacă la muncă în străinătate cu zboruri speciale de tip charter.

  În imaginile publicate ce cluju.ro se vede că regulile de distanţare socială nu au respectate, iar oamenii au stat înghesuiți în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca. O parte dintre aceştia au venit chiar din judeţul Suceava, unde se află cel mai mare focar de coronavirus din România, relatează publicația.

  Mai multe autocare pline cu oameni au ajuns în parcarea aeroportului încă de la 7 dimineața, deși cele 12 curse charter erau programate să decoleze începând cu ora 13.00.

  Au intervenit polițiștii și i-au despărțit pe oameni, organzându-i în șiruri, la distanță de cel puțin un metru unul față de celălalt, organizându-i pentru deplasarea spre avioane.

  aeroport cluj coronavirus muncitori germania

  Foto: cluju.ro 

  David Ciceo, directorul aeroporului din Cluj Napoca, a spus că angajații aeroportului au fost luați prin surprindere de numărul mare de oameni care așteptau în parcare și că va atrage atenția firmelor care îi duc pe oameni în Germania să se organizeze mai bine, pentru a evita aglomerația.

  Sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.