Ministerul Sănătății le recomandă elevilor să poarte masca de protecție în școli

  de Special Arad | 4 September 2022, 9:58 AM | Naţional

  0

  Ministerul Sănătății a transmis recomandări privind igiena în unitățile de învățământ, în contextul pandemiei cu SARS-COV-2 și al apropierii sezonului gripal, anunță romania-actualitati.ro.

  Printre ele figurează purtarea măștii de protecție în spațiile închise aglomerate și evaluarea elevilor pentru o eventuală identificare a vreunui bolnav.

  Pentru prevenirea și controlul infecțiilor respiratorii se recomandă spălarea frecventă a mâinilor și dezinfectarea lor ori de câte ori este necesar, folosirea șervețelul lui de unică folosință în caz de tuse sau strănut, precum și aerisirea constantă a sălilor de clasă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.