luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministerul de Externe confirmă moartea unui român în atacurile din Germania

  de - | 21 februarie 2020, 8:10 AM | Internaţional | Naţional

  0

  (foto: Captură: The Guardian)

  Un român este printre victimele atacurilor armate din Germania, potrivit presei locale.  Informația a fost confirmată de Ministerul de Externe, citată de Digi24. Atacurile s-au soldat cu 11 morți, inclusiv atacatorul, un adept al ideilor de extremă dreapta.

  Ministerul de Externe a confirmat că un cetățean român a fost ucis în atacurile armate de la Hanau. S-a întâmplat după ce toate victimele au fost identificate de autoritățile germane. Autoritățile din România sunt în legătură cu familia victimei.

  Consulatul General al României la Bonn este în contact cu autoritățile locale și a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a oferi asistența necesară în astfel de situații. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiei îndoliate și condamnă ferm orice act de violență și manifestare xenofobă”, se arată într-un comunicat al MAE.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.