duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Militari cu torțe în centrul Aradului, de Ziua Națională | Foto • Video

  de Tomck@t | 2 decembrie 2018, 1:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Miliarii Batalionului 191 Infanterie „Col. Radu Golescu” au încheiat Sărbătoarea Centenarului și a Zilei Naționale a României defilând în centrul Aradului cu torțe.

  Manifestările Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri organizate de Instituția Prefectului județului Arad, împreună cu toate structurile locale aparținând sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională din municipiul și județul Arad au început dimineața devreme, de la ora 8:30, cu o Ceremonie militară și religioasă desfășurată la „Crucea Martirilor Unirii” din Parcul Eminescu, continuând cu salutul drapelului și intonarea Imnului Național al României pe platoul din fața Primăriei, după care, la mormintele „Corifeilor Marii Uniri” – Vasile Goldiş, Ștefan Cicio Pop şi Ioan Suciu – din Cimitirul Eternitatea, cu o slujbă religioasă în prezența detașamentelor Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, respectiv Inspectoratului pentru Situații de urgență „Vasile Goldiș” Arad.

  Evenimentele dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri în organizarea Prefecturii au culminat, la ora 18:00, cu retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 Infanterie „Col. Radu Golescu”, pe traseul Palatul Administrativ – Bulevardul Revoluției – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Piața Avram Iancu – str. Nicolae Bălcescu – Podul Decebal – Cazarma Cetate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.