sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Militar pentru o zi în Cetatea Aradului

  de Special Arad | 6 iulie 2023, 7:58 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. A fi militar este o vocație, o alegere prin care te angajezi prin jurământ să răspunzi oriunde și oricând ,,prezent’’ la datorie. Cariera militară este una riguroasă, bazată pe regulamente stricte și sacrificiu, care impune devotament și profesionalism.

  Probabil mulți dintre voi vă întrebați ,,Ce se întâmplă dincolo de gardurile unei unități militare?’’. În acest context, Batalionul 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu’’ își deschide larg porțile pentru copiii de toate vârstele, organizând activitatea ,,Militar pentru o zi’’, unde va avea loc expoziție de tehnică, armament si echipamente militare, un tur al Sălii Tradițiilor de Luptă din incinta unității, precum și multe alte surprize.

  Cei care doresc să fie prezenți în mijlocul militarilor arădeni sunt așteptați marți, 11 Iulie, începând cu ora 10.00, în Cetatea Aradului.

  Pentru mai multe detalii, puteți contacta ofițerul responsabil cu relațiile publice, sublocotenent Corbei Octavian, 0744891810.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.