luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Pașca susține renovarea clădirii Tribunalului Arad

  de - | 9 octombrie 2021, 4:32 PM | Comunicate contra cost

  0

  Secretarul de stat în Ministerul Justiției Mihai Pașca a susținut o conferință de presă în care a prezentat activitatea din ultima perioadă, în care a preluat coordonarea mai multor direcții din Ministerul Justiției. În cadrul ministerului, se lucrează la definitivarea unor strategii anti-corupție și împotriva criminalității organizate, dar și la mecanisme care informatizează sistemul judiciar pentru „o nouă interfață în relația cu cetățenii”.

  În acest sens, Mihai Pașca a condus delegația României la conferința Consiliului Europei „Tehnologia digitală și inteligența artificială – noi provocări pentru Justiție în Europa”, în care s-a discutat despre utilizarea noilor tehnologii în domeniul justiției. De asemenea,  a condus delegația țării noastre la Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne al Uniunii Europene la Luxemburg, unde s-a discutat printre altele despre arestarea preventivă, Parchetul European.

  „Am cerut finanțare europeană pentru investiții în domeniul penitenciar, ne așteptăm la o intervenția a UE. S-a discutat despre funcționarea Parchetului European, în doar 4 luni sunt peste 1700 sesizări și aproximativ 300 investigații cu privire la posibile fraude care privesc bugetul UE”, a spus secretarul de stat Pașca.

  Acesta s-a referit la colaborarea bună cu Tribunalul Arad, unde se apropie de finalizare investițiile pentru schimbarea sistemului de climatizare.

  „Ne propunem reabilitarea Palatului de Justiție, una dintre clădirile impozante ale orașului. Aradul își asumă schimbarea în bine prin reabilitarea fațadelor clădirilor reprezentative, așa cum este cea a Tribunalului”, a declarat Mihai Pașca.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.