Mihai Fifor: Vești bune pentru navetiștii de pe ruta Ineu-Brad, în urma apelurilor repetate adresate autorităților centrale

  de - | 7 ianuarie 2021, 8:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Mă bucur nespus că demersurile mele și ale colegului meu, fostul deputat Florin Tripa, nu au rămas fără rezultat, iar conducerea CFR Călători și autoritățile centrale au înțeles, în final, cât de importantă este găsirea unei soluții pentru repunerea în funcțiune a legăturii feroviare dintre Ineu și Brad.

  Cei mai fericiți vor fi fără îndoială navetiștii dintr-o serie de localități arădene, care prin retragerea operării Regio de pe traseul feroviar au rămas practic fără acces la locurile de muncă. Sunt oameni care mi-au adresat apeluri disperate și care nu puteau înghiți argumentele total neacoperitoare ale celor responsabili de situația creată.

  Așa că, zilele trecute, am lansat un nou apel celor în masura să soluționeze această situație de criză, cerând în mod imperativ o soluție de urgență pentru reluarea traficului feroviar pe relația Ineu-Brad.

  Vestea buna este că până la urmă CFR Călători va relua, după probele tehnice, operarea pe acest traseu, utilizând o infrastructură proiectată și executată acum un secol.

   Apelul meu rămâne însă la fel de apasat: Guvernați, nu mimați ! Aveți o responsabilitate în spate, nu vă bateți joc de români !”, spune deputatul PSD Arad Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.