duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Trebuie înlăturat Guvernul Cîțu, care a provocat patru crize, în ultimul an“

  de - | 5 octombrie 2021, 12:49 PM | Comunicate contra cost

  0

  Căderea Guvernului Cîțu nu aruncă România în criză, cum susține PNL. Când ai o problemă, soluția e să înlături cauza. De aceea, trebuie înlăturat Guvernul Cîțu care a provocat cele patru crize. 

  „România este neguvernată. Este o disoluție a statului, condus de Iohannis, care a instalat guvernele de dreapta, le-a protejat și a eșuat împreună cu ele. Aceasta este „România Eșuată”, nu România educată. Guvernul Cîțu a provocat cele patru crize majore în care se află România: politică – scandalul cu USR-Plus; sanitară – lipsa pregătirilor pentru valul 4, din cauza congresului PNL, economică – liberalizarea haotică a pieței energiei s-a suprapus peste criza internațională și a condus la explozia prețurilor tuturor bunurilor și serviciilor și socială – scăderea abruptă a veniturilor populației și pierderea locurilor de muncă.

  Când ai o problemă, soluția e să înlături cauza. De aceea, trebuie să înlăturăm Guvernul Cîțu. Soluția PSD pentru ieșirea din criză este realizarea unei înțelegeri între toate partidele politice pentru instalarea unui Guvern de tranziție, format din specialiști, până la primăvară (pentru depășirea iernii și valului 4), timp în care să fie declanșată procedura alegerilor anticipate“, declară deputatul PSD Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.