Mai multe străzi din Arad au rămas fără gaz! Când se va relua alimentarea

  de - | 4 August 2022, 6:26 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din municipiul Arad pe străzile: Banu Maracine, Faget, Adreny Karoli, Marasesti, Balint Simion, Andrei Saguna, George Cosbuc si Giba Birta, în data de 4 august, incepand cu ora 18:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale.

  Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 4 august, incepand cu ora 23:30, in functie de prezenta la domiciliu a consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.