Mihai Fifor: „Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! ” 

  de - | 21 February 2022, 5:34 PM | Comunicate contra cost

  1

  Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! 

  Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populația, pe cei vulnerabili în special, dar și economia în fața creșterilor de prețuri! 

  1. Pachetul de măsuri pe energie;

  2. Scăderea accizei la combustibil;

  3. Plafonarea prețurilor la RCA;

  Sunt trei măsuri concrete care vor menține puterea de cumpărare și vor determina o inflație cu o singură cifră în acest an! “, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.