Mihai Fifor: România nu poate funcționa cu un guvern minoritar în acest moment de criză profundă

  de - | 11 October 2021, 2:56 PM | Comunicate contra cost

  0

  „De aceea PSD nici nu susține un guvern minoritar PNL sau USR, nici nu propune un premier care să formeze un guvern PSD minoritar. PSD își asumă guvernarea în totalitate, după anticipate. Până atunci, soluția este un Guvern provizoriu din specialiști, format în baza unui acord politic. Acest guvern provizoriu trebuie să aplice urgent cele 10 măsuri PSD.

  Criza profundă în care se află România în acest moment nu permite nici organizarea de anticipate, nici un guvern minoritar. Anticipatele se pot organiza la primăvară, iar până atunci țara trebuie condusă de un guvern cu atribuții depline, format din specialiști care să fie susținuți de o largă majoritate în Parlament, formată pe baza unui acord politic, care ar trebui mediat de Iohannis.

  Cei vinovați de această criză sunt Iohannis, Cîțu și PNL. Au înregistrat eșecuri catastrofale pe toate planurile: prețurile la facturi au explodat, nu au făcut nimic pentru prevenirea valului 4, au eșuat cu vaccinarea, au distrus economia, s-au certat cu USR în Coaliție și au creat o criză politică de proporții. Această catastrofă trebuia să înceteze: de aceea s-a votat moțiunea, pentru a pune capăt cauzelor care au produs aceste crize.

  Până la instalarea unui Guvern, PSD a pregătit mai multe legi urgente pentru cetățeni care pot fi trecute prin Parlament. Realitatea a arătat că dacă se vrea, legile bune și necesare pentru cetățeni pot trece repede prin Parlament (ex. Legea consumatorului vulnerabil, Legea carantinei etc.)”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.