vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „PSD propune un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, ce ar putea avea loc după 1 aprilie”

  de - | 8 februarie 2022, 3:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Continuarea creșterii prețurilor la gaze naturale arată că liberalizarea pieței este un eșec, în lipsa unei concurențe reale. Soluțiile urgente ale PSD oferă românilor și companiilor o protecție pe termen scurt, până când Guvernul va veni cu un plan pe termen lung pentru rezolvarea acestei probleme.

  În viziunea PSD trebuie intervenit concomitent pe două planuri:

  1) reglementarea temporară a pieței;

  2) Investiții masive în creșterea capacității de producție de energie ieftină.

  Este cert că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare astăzi nu am fi vorbit nici de plafonarea pe termen scurt, nici de reglementarea pieței și de investiții pe termen mediu și lung.

  Acesta este motivul intrării PSD la guvernare: oprirea dezastrului lăsat de guvernările de dreapta și protejarea cetățenilor și a economiei naționale.”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.