Mihai Fifor: PSD nu votează un guvern cu miniștrii USR care au provocat catastrofa sanitară din România

  de - | 13 octombrie 2021, 4:46 PM | Comunicate contra cost

  3

  PSD nu va vota sub nicio formă un guvern condus de USR, care e direct responsabili de dezastrul fără precedent în care a ajuns sistemul de sănătate din România. O astfel de variantă este pur și simplu de neconceput și arată cât de iresponsabilă a fost decizia președintelui Iohannis de a desemna un prim-ministru chiar din rând celor care au provocat genocidul sanitar pe îl vedem în aceste zile.

  „Cei doi miniștri USR ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, precum și vicepremierul Dan Barna, care a avut atribuții în domeniul Sănătății, poartă răspunderea directă pentru haosul generalizat din acest sector, începând de la incendiile repetate din spitale și până la lipsa acută de medicamente esențiale pentru tratarea pacienților covid sau a bolnavilor cronici. Sunt sute de români care acum mor cu zile în spitalele din România pentru că medicii nu le pot administra medicamentele ce le-ar putea salva viața.
  Iar după ce au dus sistemul de sănătate în colaps și au lăsat țara total nepregătită în fața previzibilului val patru al pandemiei, cei de la USR mai au și aroganța fără margini de a propune un nou guvern cu aceeași miniștri care au dus România pe primul loc în clasamentul negru al deceselor covid din Europa!
  PSD va vota categoric împotriva oricărei formule de guvernare cu Dacian Cioloș prim-ministru și solicită președintelui Iohannis ca după ce Parlamentul va respinge această propunere jenantă și profund neinspirată să declanșeze consultări serioase pentru formarea unui guvern de specialiști, cu o largă susținere parlamentară, care să gestioneze țara până la organizare alegerilor anticipate la primăvară“, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Atunci să-i răspund tovarășului Fifor: faceți acuzații ipocrite , total gratuite ! Orice ministru ar veni la Ministerul Sănății din România , după cei aprox. 28-30 de ani de conducere FSN/PSDR/USL/PSD-istă n-ar mai face mare lucru. Și nici n-ar avea cu cine. Cu DSP-urile care colcăie de pilele și relațiile medicilor clientelari politici ? Cu CASS-urile și Casa Națională de Asigurări de Sănătate Sifonată care sunt pline de absolveți de medicină „nepoți și copilași” de medici și de prof. univ. ce n-au practicat medicina nici o zi la cabinete sau de „economiști” mari maeștri ai combinațiilor primelor de Paști , de Crăciun de concedii de odihnă și alte paranghelii? Cu funcționarii corupți ai Ministerului care știu să jongleze cu banii pentru compensate și gratuite? Cu cine ? Cu bravii SRI-securiști de la Hexifarma? Cu medici ca Oprescu, Brădișteanu, Lucan, Burnei, Astărăstoaiei ? Ca unul care tocmai am părăsit dezamăgit tagma medicilor români, pot să vă spun că sunteți la fel de ipocrit ca cei care țin la privilegiile lor mai mult decât la sănătatea românilor.
   Credeți că toți avem memoria așa scurtă cum o au PSD-iștii ? Că au fost uitați deputații psd-iști Solomon și Stativă de la începutul pandemiei? Atitudinea lui Cercel și afacerile lui ? Atitudinea lui Rafila ???
   Decât să veniți aici, în Arad, să vă dați mare politician, ce-ar fi să plecați la amicul dvs. Grindeanu sau la d-na Dăncilă și să-l luați de mânuță și pe Dorel Căprar , să faceți o plimbărică la moaștele sfântului Liber-Cugetător Ion Iliescu ? Pe câți arădeni credeți că-i veți prosti cu propaganda asta PSD-istă?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.