duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor : PSD insistă pentru reglementarea pieței de energie pe o durată limitată

  de - | 11 august 2022, 5:24 PM | Comunicate contra cost

  0

  În acest sens, PSD a prezentat soluții și se va face analiza lor în vederea adoptării unei decizii. PSD susține ferm că doar reglementarea poate pune capăt haosului scumpirilor, poate readuce stabilitatea prețurilor și poate determina reducerea consistentă a inflației. 

  „Este cert că sistemul actual de plafonare-compensare și-a atins limitele. N-a oprit scumpirea continuă a energiei la producător și a alimentat tranzacțiile speculative care au umflat  compensările pretinse până la un nivel de nesuportat.

  PSD NU VREA NICIO O SCHEMĂ MAI MICĂ, în sensul reducerii numărului de kw care să fie subvenționați!

  PSD a susținut tot timpul reglementarea. Prin urmare, scenariile despre compensare nu pot veni de la PSD.

  Dacă s-a discutat de scheme mai mici de compensare acestea nu pot veni de la PSD, pentru ca PSD vrea REGLEMENTARE, nu compensare.

  Degeaba încearcă purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, să se eschiveze și să arunce în responsabilitatea Ministerului Finanțelor o astfel de variantă, pentru a masca realitatea că în ședința de ieri a Coaliției, Ministerul Energiei a venit cu propunerea unei scheme mai mici de compensare.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.