vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: PSD deblochează investițiile în infrastructură

  de - | 6 decembrie 2021, 8:45 PM | Comunicate contra cost

  0

  La scurt timp după venirea PSD la guvernare, s-au elaborat actele normative pentru aprobarea unor planuri majore de investiții în infrastructura de transport.

  Toate aceste acte normative se află deja în transparență decizională pentru a putea fi apoi aprobate în Guvern. Este vorba despre aprobarea Planului de investiții în infrastructura de transport pentru perioada 2020-2030, aprobarea Planului de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare, actualizarea hotărârii de guvern pentru exproprierea terenurilor aferente autostrăzii București-Brașov, aprobarea indicatorii tehnico-științifici pentru Metroul din Municipiul Cluj-Napoca.

  De asemenea, s-au făcut deja pași concreți pentru finalizarea sau continuarea investițiilor începute de PSD în domeniul infrastructurii de transport. Azi este dat în folosință Lotul 1 din Autostrada Tg. Mureș – Ungheni, care a fost demarat în guvernarea PSD. De asemenea, lucrările de la Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila, început tot în guvernarea PSD, continuă într-un ritm susținut, urmând ca podul să fie dat în folosință la finalul anului viitor„, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.