vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Mii de familii de români vor putea deconta acum sumele cheltuite pentru fertilizare in vitro!

  de - | 9 februarie 2022, 4:16 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD răspunde  solicitărilor multor familii din restul țării care își doreau să poată accesa programul din București, implementat, în mandatul de primar al Capitalei, de Gabriela Firea.

   

  „Astfel, mii de familii de români vor  putea deconta sumele cheltuite pentru fertilizare in vitro, indiferent că este vorba de cupluri sau de persoane necăsătorite, în limita unei sume maxime de 4.500 de euro.

   Trebuie menționat că la București, programul care a dus la nașterea a 500 de copii și la reușita altor 100 de sarcini, aflate acum în evoluție, a fost oprit de primarul Nicușor Dan care l-a catalogat drept „proiect populist al lui Firea”.

   După valul de reacții critice din partea societății civile, primarul care nu a făcut nimic bun a reformulat și a spus, cu jumătate de gură, că va menține proiectul. În realitate a alocat bani doar pentru 100 de proceduri, nu pentru cele 1.000 prevăzute, și nici pentru cele 100 nu a asigurat finanțarea totală.„, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.