miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Marcel Ciolacu este propunerea PSD pentru poziția de premier”

  de - | 17 noiembrie 2021, 3:31 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democra a aprobat varianta premierului prin rotație cu PNL, într-un viitor guvern PSD-PNL-UDMR. De asemenea, Marcel Ciolacu a fost validat ca variantă de premier din partea PSD.

  „Înainte de a se stabili premierul, prioritar este programul de guvernare pe termen scurt (stabilizarea economică, socială, sanitară și pregătirea pentru valul 5) și programul pe termen mediu (până în 2024). PSD a decis astăzi că propunerea de premier eate președintele partidului, Marcel Ciolacu. Rolul negocierilor este de a se rezolva divergențele în această chestiune. În formula prin rotație, PSD trebuie să aibă prioritate având în vedere rezultatul ultimelor alegeri.
  Însă, până nu finalizăm programul de guvernare cu măsurile dorite de PSD, nu ne gândim la împărțirea ministerelor și la numele potențialilor miniștri.

  Dacă vrem să revenim la normalitate, președintele PNL trebuie să înțeleagă faptul că nu poate fi propunerea PNL pentru premier, după ce a primit un vot de neîncredere din partea Parlamentului, prin moțiunea de cenzură.
  Trebuie să existe garanții pentru toate partidele că fiecare își va respecta înțelegerea, astfel încât să fie prevenite conflictele care până acum au blocat alianțele”, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.