Mihai Fifor: Guvernul Dreptei Unite lasă pe drumuri alte sute de mii de români

  de - | 8 octombrie 2020, 5:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  Închiderea HORECA, pe motiv că ar reprezenta un vector de transmitere a virusului, este elocventă pentru modul haotic/prostesc în care guvernul Orban doar impune restricții, nefiind în stare de nimic altceva; nu comunică onest și convingător pentru a-și face un partener din populația țării, nu e capabil să aplice eficient măsuri elementare anti-COVID sau pentru a stopa criza economică.

  „100.000 de angajaţi din Horeca vor fi concediaţi până la finele anului, iar pierderile vor fi de 3 miliarde de euro. 

  Aceasta este estimarea reprezentanților HORECA după ce guvernul Orban a decis închiderea restaurantelor, practic fără temei. Nu s-au semnalat focare de infecție în HORECA, nu există date ori fapte care să  ateste că restaurantele ar reprezenta factor de contaminare.

  În fapt reînchiderea restaurantelor este semnificativă pentru incapacitatea actualului guvern de a lua măsuri care să reprezinte cu adevărat soluții adecvate. 

  În domeniul economic măsurile guvernului Orban ori au fost proaste, ori au fost aplicate cu mare întârzire, ori au au lipsit, deși ar fi fost extrem de necesare. Exemple sugestive sunt concediile medicale neplătite ori imposibil de acordat, șomaj tehnic întârziat cu lunile, amânări succesive și blocaj birocratic pentru sprijinirea IMM deși există finanțare europeană de 1 mld de euro, neacordarea despăgubirilor pentru agricultură atunci când era nevoie de ele”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.