marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor : Dialogul pe marginea bugetului local, un mod transparent și eficient de a sprijini administrația locală în beneficiul cetățenilor Aradului

  de - | 18 februarie 2021, 8:39 AM | Comunicate contra cost

  0

  Ca o formă de normalitate în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional, deputatul Mihai Fifor a făcut apel la bunele intenții ale primarului Bibarț, pentru instituirea unui dialog cu parlamentarii de Arad, pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad. 

  „Zilele trecute, am cerut, în direct, primarului Bibarț ceea ce mi se pare un lucru normal și necesar pentru buna funcționare a administrației publice locale, fie ea la nivel județean, fie la nivelul municipiului Arad: o întâlnire de lucru intre reprezentanții primăriei și parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea lor politică. Urmează dezbaterea și adoptarea Legii bugetului de stat pentru 2021 și mi se pare firesc să putem discuta pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad cu primarul Bibarț. Nu este doar un gest de normalitate, ci un mod transparent și eficient de a sprijini administrația locala în beneficiul cetățenilor Aradului. Din păcate, Gheorghe Falca nu a fost niciodată capabil de dialog instituțional. Sper ca domnul Bibart să arate mai multa deschidere spre un dialog constructiv în folosul arădenilor.”, precizează președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.