sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!

  de - | 23 decembrie 2020, 4:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Audierile de miniștri al Apararii si al Afacerilor Interne tocmai s-au incheiat. Concluzia – un simulacru de cea mai proastă calitate! Se pare că teribila Coaliție a sărăciei naționale a transmis programul de guvernare către Parlament numai în cursul acestei dimineți.

  Pe site-ul Camerei Deputatilor a fost afișat Programul de guvernare după începerea în comisiile reunite a audierilor propunerilor de miniștri. Pe masa Comisiei, trei coli A4 cu ceva despre propunerea guvernamentală în domeniul Apărării. Pentru Interne am cerut Programul de guvernare și mi s-a adus, într-un tarziu, CV-ul domnului Bode. Este o crasă bătaie de joc la adresa parlamentarilor de orice culoare politică. Nimeni, niciodată nu și-a permis un asemenea dispreț față de Parlament.  Programul de guvernare a fost transmis întotdeauna cu cel puțin o zi înainte de audieri, pentru a acorda parlamentarilor timp de studiu pentru formularea întrebărilor. Dacă cei din PNL și USR – Plus acceptă această abordare inseamnă că îi interesează doar funcțiile, ciolanul.

  Din păcate, nu are loc nicio dezbatere serioasă asupra măsurilor care ne vor afecta pe toți.  Totul e pe repede înainte…ai voie 3 întrebari de grup parlamentar și nu este permis dialogul cu candidatul. Noaptea minții. Și ca tot tacâmul să fie complet, presa nu are voie în sala. Din motive de pandemie. Așa audieri, așa Guvern! Dispreț total și lipsă cumplită de soluții”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.