Mihai Fifor : Aradul are nevoie de fonduri europene pentru dezvoltare

  de - | 2 July 2022, 3:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Aradul are nevoie de fonduri europene pentru dezvoltare, în contextul în care Executivul european a permis României un plus de flexibilitate în utilizarea fondurilor, la inițiativa europarlamentarului social-democrat Victor Negrescu.  

  Domnia sa a explicat astăzi, la Arad, aceste aspecte, într-o reuniune publică de amploare, desfășurată la sala „Ferdinand” a Primăriei, gazdă fiind viceprimarul Aradului, Ilie Cheșa. 

  Au fost o manifestare și o dezbatere cu participare amplă, care a beneficiat și de prezența secretarului de stat pentru relații interinstituționale din MAE, Janina Sitaru, alături de intervenția online a secretarului de stat din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Roxana Mînzatu, care a reamintit că în aceste zile se lucrează la finalizarea platformei online in care firmele vor aplica pentru fonduri europene, în condițiile lansării granturilor guvernamentale SUN pentru afacerile debutante. 

  Temele expuse au prezentat un interes deosebit pentru toți participanții, începând cu presedintele executiv PSD Arad, Florin Tripa, parlamentarii de Arad, Eusebiu Pistru și Adrian Alda, primarii și viceprimarii PSD din județ, precum și numeroși reprezentanți ai ONG-urilor arădene.  

  Ne aflăm într-un moment important în care România nu are dreptul să piardă fondurile europene necheltuite din exerciţiul financiar anterior și în același timp pentru a începe cât mai rapid implementarea noului program de finanţare”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.