Mihai Bella s-a stins din viață în accidentul de pe Calea Victoriei din Arad. „Viața, ce este ea?… Doar o picătură a timpului”

  Doi bicicliști și-au pierdut viața în Arad în decurs de o săptămână. Mai mult decât atât, cele două accidente au avut loc în zone foarte apropiate. În urmă cu o săptămână un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost lovit pe strada Banu Mărăcine. Victima accidentului a murit trei zile mai târziu la spital, fără a-și mai fi revenit după ce a fost lovit de mașină.

  Mihai Bella s-a stins din viață ieri dimineață pe Calea Victoriei. Avea 52 de ani și era pasionat de culturism. A fost lovit din spate de un șofer care, spun anchetatorii, „nu a păstrat o distanță suficientă în mers”. Acum, familia, rudele, prietenii și apropiații lui Mihai Bella se pregătesc de înmormântare.

  Claudia, cumnata lui Mihai, a postat un mesaj pe Facebook în care se întreabă „ce este viața?”…

  „Viața,ce este ea?… Doar o picătură a timpului. Ieri ai fost ,astăzi , timpul nemilos a oprit ceasul tău pentru totdeauna. Rămas bun cumnatul meu bun. Odihnește-te-n pace suflet bun. Veșnica ta pomenire”, a scris Claudia pe Facebook.

  Soția lui Mihai, Stela Bella, a postat datele privind înmormântarea:

  „Ai plecat la ceruri scumpul meu sot, prea devreme… Te iubim eu si David, intreaga familie. Sâmbăta la ora 14 va avea loc inmormintarea la capela cimitirului Bujac unde se va tine slujba”.

  Teoretic, Aradul ar fi trebuit să fie un oraș sigur din punct de vedere al traficului rutier. S-au construit zeci de kilometri de piste de biciclete, dar acestea par construite degeaba. În foarte multe zone, aceste piste sunt impracticabile sau ocupate cu mașini parcate. În unele zone acestea au fost construite pe șosele foarte înguste în care pericolul de accidente este uriaș.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa ii mulțumim din suflet tovarășului ing constructor șef primar a făcut aceste piste doar de dragu de a cheltui bani europeni fara a face în studiu de impact pt a arata prostimii(scuzați-mi expresia dar asa suntem considerați de acești incompetenți aflat în funcții de conducere păcat ca noi ii alegem) ca a făcut și el ceva pe bani europeni

   +14 voturi
   +1
   -1
  2. „– Noi, în condiţiile în care constatăm că sunt abateri ale normelor, în sensul că se parchează pe pista de bicicletă, vom lua măsuri. Dar, repet, în ceea ce priveşte această activitate este de competenţa altora.” declara Ioan Tamaș … https://specialarad.ro/s-au-inmultit-infractorii-minori-din-arad-politia-zice-ca-nu-e-treaba-ei-daca-pistele-de-biciclete-din-arad-corespund/
   .
   Ioan Tamaș minte! … cu nerușinarea unui politician. Și atenție domnule Tamaș, nu sunteți protejat de legea declarațiilor politice cum sunt protejați politicienii mincinoși de tipul falcă. Dovada că mințiți, o găsiți zilnic pe una din străzile traficate din centrul Aradului. (un exemplu doar, fiindcă pe ăsta îl văd eu zilnic, … dar am constatat că situația este identică pe mai toate străzile din municipiu pe care s-au trasat falsele piste de biciclete) Este vorba de str. L. Blaga. Și nu odată am văzut echipaje ale poliției rutiere și locale, trecând pe stradă având „orbul găinii”. Cu „acțiuni” heirupiste, din când în când, ce le executați doar să le aveți trecute în planul de activități, acțiuni în care dați amenzi acelor nesimțiți și nesimțite ce parchează pe pistele de biciclete, situația nu se va îmbunătății. Vor muri în continuare cetățeni ce „au curajul” să creadă că circulă în siguranță pe bicicletă, în traficul rutier din municipiu.

   --20 voturi
   +1
   -1
   • …cineva tre’ sa iti deseneze zanule diferenta dintre Politie si Politie Rutiera poate atunci intelegi un text scris(asta are diacritice) sau ce vrea sa spuna omu’ prin “competenta altora”. Poate realizezi si tu si alti “frustracei” ca….este vorba despre o tragedie, moartea unui om si tot ceea ce ai scris n-are legatura cu accidentu’ numa-n mintea ta beteaga!

    Pistele sunt un subiect de abordat da’ acuma nu era cazu’ ! Omu’ n-a murit din cauza pistei!

    --3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.