Mihaela Tatu, Eli Lăslean și Valentin Voicilă au fost speakeri la BookLand Evolution din Arad. Sesiunile continuă până vineri. Vezi programul!

  de [email protected] | 4 iunie 2014, 1:45 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Conferinţele practice BookLand Evolution aduc în fața tinerilor din Arad profesionişti consacrati, care le vor împărtăşi tinerilor propriile poveşti de succes şi le vor răspunde la întrebări. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicării invitaților de excepție, capabili să inspire și să motiveze.

  În prima zi, regizorul Valentin Voicilă, Elena Kovacs (director Auto Schunn Arad) și Arnold Nagy au vorbit în fața auditoriului în sala Concordia a Bibliotecii „A. D. Xenopol”, iar în a doua zi, ieri, Mihaela Tatu, alături de Eli Lăslean (foto) și Ramona Pencea au împărtășit experiențele și poveștile de viață cu tinerii participanți la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad.

  Astăzi, 4 iunie 2014, tinerii prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea să se întâlnească cu Lucian Mânzărescu (owner TenCasa), Shadi Hassan (Trainer) și Fufezan Monica (director Fabrica de confectii-textile Moda Arad). Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 17:00 – 19:00, la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad. Intrarea este liberă!

  Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, câștigătorul fiind desemnat prin tragere la sorți în ultima zi a conferințelor.

  În următoarele două zile, întâlnirile cu personalitățile invitate continuă, la același interval orar, la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”. Organizatorii propun următorul program:

  Agenda Conferinte Evolution_Template Raluca

  Conferința din 2 iunie (Vezi mai jos fotografii de la primele două zile)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.