duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Microbuze electrice pentru elevii arădeni din județ

  de Special Arad | 11 septembrie 2023, 5:48 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat CJA. Prin proiecte depuse de Consiliul Județean Arad, elevii din 24 de comune arădene vor beneficia de microbuze electrice noi. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, semnează, marți, la București, contractele de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru transportul elevilor, în valoare totală de 35,9 milioane lei.

  Comunele care vor beneficia de microbuze electrice sunt: Gurahonț, Craiva, Hălmagiu, Vârfurile, Vărădia de Mureș, Almaș, Buteni, Dieci, Hălmăgel, Petriș, Ususău, Ghioroc, Brazii, Bata, Semlac, Moneasa, Șiria, Târnova, Bârzava, Săvârșin, Dezna, Peregu-Mare, Pleșcuța și Frumușeni.

  Finanțarea va fi asigurată prin PNRR, Investiția 10, prin apelul de proiecte „Microbuze electrice pentru elevi”, ce are o valoare totală disponibilă pentru achiziția microbuzelor electrice de 250 de milioane de euro, fără TVA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.