duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru microbuze electrice, obținute prin finanțare europeană, la Arad

  de Special Arad | 15 februarie 2023, 5:29 PM | Administraţie

  0

  Încă patru microbuze electrice noi vor intra în folosința Companiei de Transport Public Arad. Primăria informează că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației a anunțat că a mai aprobat încă un proiect pe PNRR oe care îl depusese municipalitatea, anume proiectul „Transportul ecologic cu autobuze şi microbuze nepoluante”.

  „Acesta este rezultatul efortului de echipă al administrației şi al experților din aparatul tehnic. Patru microbuze electrice pentru transportul municipiului Arad înseamnă un pas înainte pentru tranziția spre deplasarea verde, non-poluantă”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  Fiind un proiect în parteneriat cu Primăria Ghioroc, valoarea totală a proiectului este de 1.250.000 euro, din care 1.000.000 euro revine municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.