Micii din Odorheiu Secuiesc contraatacă! De data asta e de râs!

  de - | 3 septembrie 2017, 6:33 PM | LOL

  0

  Așa cum se întâmplă cu orice subiect intens dezbătut pe rețele de socializare, și scandalul bărbatului care susține că n-a fost servit de o angajată Kaufland din Odorheiu Secuiesc pentru că nu vorbea maghiară a fost, cel puțin de o parte a românilor, privit în glumă. Iată mai jos o selecție a celor mai bune glume pe acest subiect.

  MCZoYXNoPTYzNjYxMjk4YWIzYzljNjNkNTdkYzM4YjQ2NGExMjI1.thumb MDAmaGFzaD04Y2I4NDE5ZGM5OTNmN2QwNTBmOTRjNWQ0NDhiZmRjMg==.thumb MmQ5ZWM2ZmQ1YzQyNGI1ZWQ0MTA4YzdmNWJmMDc=.thumb NjA0NzM3ZDZkZmVmMDFiNjEyOTcxYzBlYjMwOWQ0YQ==.thumb YWI2OTE1MmI3ZTViZjE2ZmM4ZTNiMDE1ODBhNjQ=.thumb ZDU2YWVhZTY5NjEwZDBjODdhZDEzZWJhOTBlOQ==.thumb

  Times New Roman:

  Patriotism până la stomac. 90% din români ar prefera să înveţe maghiară decât să renunţe la mici;

  Represalii. De la fabrica de muştar de la Tecuci a fost expulzat singurul angajat ungur.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.