joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Michael Keaton este „back in business” pentru sezonul de Oscar-uri. În filmul „Spotlight” joacă rolul unui ziarist

  de Special Arad | 16 septembrie 2015, 11:36 AM | Film

  1

  Când regizorul Tom McCarthy i-a spus lui Walter „Robby” Robinson că actorul Michael Keaton îl va interpreta în filmul „Spotlight”, un film care tratează cazul de abuz sexual al Bisericii Romano-Catolice din anul 2002, făcut public de ziarul Boston Globe, jurnalistul veteran a fost foarte mulțumit de alegere.

  „Spotlight”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția acum două săptămâni și recent la Toronto International Film Festival, nu e o comedie precum filmul „The Paper”, un alt film în care Keaton a jucat rolul unui ziarist acum mai bine de 20 de ani.

  Primul trailer pentru „Spotlight” a fost lansat, iar filmul pare unul promițător. Rachel McAdams, Michael Keaton, Mark Ruffalo fac parte din distribuție.

  Filmul urmărește investigațiile unei echipe de jurnaliști ale publicației The Boston Globe. Aceștia cercetează preoții catolici pedofili, care nu au fost încă descoperiți de autorități. Filmul este un thriller care descoperă pas cu pas unele din cele mai mari delicte din ultimul timp.

  29-620x330

  „Spotlight” va avea premiera mondială pe 5 noiembrie 2015.

  Surse: Entertainment Weeklystarfilme.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.