marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mica Bibliotecă din Gai. „Un copil care citește va fi un adult care gândește”

  de Raluca Medeleanu | 10 septembrie 2023, 5:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  1

  Comunitatea din Gai a realizat un proiect mai mult decât util pentru tânăra generație: Mica Bibliotecă din Gai. Este vorba de o căsuță cu rafturi care găzduiește cărți pe care copiii le pot împrumuta și citi oricând doresc. Iar dacă le place mult, pot chiar păstra cartea, cu condiția să aducă alta în loc.

  Micuța bibliotecă, pe modelul unor proiecte care au mai fost implementate și în alte orașe din țară, este situată în cartierul Gai, pe strada Tribunul Corcheș nr. 23. Oricine dorește poate contribui cu donații pentru a crește colecția de cărți.

  „Un proiect minunat pentru copiii din Arad. Nu știu dacă mai este ceva asemănător în oraș, așa ca ne-am gândit la ceva nou. Sunt cărți pentru copii și câteva pentru adulți.

  Dacă îți place să citești, poți veni să iei o carte, dar trebuie să pui alta în schimb. Cartea poate fi returnată mai târziu sau păstrată, atâta timp cât se pune alta în loc. Așa tot timpul vor fi cărți în micuța bibliotecă. Ar fi frumos să se poată înmulți acest proiect și să apară cât mai multe mini biblioteci publice pentru copii Aradului.

  Un copil care citește va fi un adult care gândește”, scrie Flavius Dumitraș de la Asociația Gai – Cartierul Nostru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 👏👍😀

   Mă bucur să văd oameni care au înțeles că, deși „țara și politicienii te vor prost”, CITITUL, GÂNDIREA, RAȚIUNEA, EDUCAȚIA…, sunt singurele mijloace care ne pot deschide ochii 😀 și ne pot asigură mijlocele de a lupta cu toți acești IMPOSTORI, cocoțați în vârful națiunii și care încearcă, în permanență, să ne transforme în slugile lor personale. 😡

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.