duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Meteorologii avertizează: polei și vânt în 6 județe

  de - | 8 decembrie 2021, 8:15 AM | Naţional

  0

  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, noi avertizări nowcasting Cod galben de polei și vânt valabile în 6 județe.

  În localitățile Flămânzi, Ungureni, Albești, Trușești, Ștefănești, Coțușca, Lunca, Rădăuți-Prut, Copălău, Călărași, Avrămeni, Gorbănești, Manoleasa, Hlipiceni, Păltiniș, Vlăsinești, Todireni, Mileanca, Prăjeni, Sulița, Dângeni, Santa Mare, Știubieni, Drăgușeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Viișoara, Hănești, Săveni, Ripiceni, Românești, Mitoc, Adășeni, Răușeni din județul Botoşani și în județele Galaţi și Vrancea meteorologii anunță ploaie slabă care depune polei.

  Județele Iași și Vaslui sunt sub Cod galben de ploaie slabă care depune polei.

  Zona joasă a județului Mehedinţi este vizată de un Cod galben de vânt ce va depăşi la rafală 55-65 km/h.

  În ceea ce privește municipiul Arad, se anunță pentru săptămâna aceasta în continuare ploi, temperaturile preconizându-se să fie între 7 și 1 grad.

  cod galben 8 dec

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.