Meteorologii anunță că încă nu scăpăm de vremea urâtă. Temperaturile vor scădea, vor fi ploi și chiar ninsori

  de - | 16 March 2022, 8:57 AM | Naţional

  0

  Vreme de iarnă se anunţă în majoritatea regiunilor în următoarele zile. Temperaturile vor scădea, iar ninsori sunt aşteptate la munte, în timp ce în restul regiunilor vor preodomina ploile şi lapoviţa.

  Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), miercuri,16 martie, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii în jumătatea de sud-vest şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi şi trecător lapoviţă şi ninsoare. Izolat vor fi condiţii polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade Celsius, iar cele minime între minus 5 şi 2 grade Celsius.

  Joi se face şi mai frig. Conform meteorologilor, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea de sud-vest a ţării. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste, în sud-est şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0-10 grade Celsius, iar cele minime, între minus 10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

  Sursa: adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.