duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Suporter Club UTA reacționează după ce Alexandru Meszar a aranjat deja să scoată asociația din AFC UTA. Ce se ascunde în spatele demersului de „a-i scoate pe urmașii baronului Neuman” din club

  de Mihai Todoca | 9 februarie 2024, 2:59 PM | Sport | Topic special

  5

  La conferința de presă ținută astăzi, Suporter Club UTA – prin foști și actuali conducători, președintele Claudiu Negru, fostul președinte și actual vicepreședinte Sebastian Bulumac, foștii președinți Ciprian Jurma și Daniel Proca, Claudiu Beinșan, membru în Consiliul Director al SCU și avocat – a anunțat că a primit o notificare din partea AFC UTA că se convoacă o adunare generală pentru data de 12 februarie, ora 16:00, adică luni, înainte cu o oră de debutul partidei între UTA Arad și FC Botoșani, meci pe care echipa fanion îl joacă acasă.

  Motivul este unul singur, și anume excluderea SCU Arad din asociație. Motivele invocate de către AFC, reprezentată prin Florian Voinea, „o marionetă a lui Alexandru Meszar”, sunt:

  •  Acțiuni de discreditare a AFC UTA realizate de membrii SCU

  •  Amenințarea de către reprezentanții și membrii a SCU Arad a reprezentanților legali ai AFC UTA

  •  Acțiuni ale membrilor SCU Arad având drept scop prejudicierea clubului AFC, acestea fiind câteva din motivele pentru care SCU Arad este supusă excluderii din asociație.

  Cei prezenți au demontat, pe rând, toate acuzațiile care le sunt aduse (vezi video de la finalul articolului) și au explicat presei arădene, că această nouă „găselniță” a lui Alexandru Meszar, nu este decât o încercare a acestuia de a scoate Suporter Club UTA din asociație, pentru ca astfel toate documentele sensibile să nu fie făcute publice și opinia publică să nu mai afle absolut nimic.

  Convocator UTA

  Iar aici, Sebastian Bulumac, a înșiruit actele ascunse de Meszar „ochilor și mâinilor” suporterilor, documente care, prin decizia instanței, „dacă nu acum, cu siguranță că în câteva luni”,  familia Meszar trebuie să le pună la dispoziția Suporter Club UTA:

  •  balanțele consolidate din ultimii patru ani

  •  fișele de cont aferente furnizorului SC Subcetate SRL

  •  fișa postului doamnei Gabriela Meszar

  •  toate contractele încheiate în ultimii patru ani

  •  contractele de creditare făcute între club și domnul Voinea și doamna Lucaci Adriana

  •  contractele de creditare dintre UTA și Atletico

  •  contractele în baza cărora UTA a plătit angajații Atletico

  •  fișele de cont pentru firmele Sport Trade, Inter Sport, Profi Team Sport în perioada 2020-2023

  •  contractele și facturile de achiziții de articole sportive în perioada 2020-2023

  •  sumele obținute din vânzarea de bilete/abonamente

  •  contractele de licență încheiate între UTA și Călin Costea.

  Ce se va întâmpla cu marca UTA, oferită clubului de către SCU Arad

  Referitor la marca UTA, Claudiu Negru a precizat că soarta acesteia nu va fi lăsată la latitudinea și decizia unui singur om: „Nu decide Claudiu sau Seba ce se va întâmpla cu marca. În primul și-n primul rând această decizie va fi luată de adunarea generală a Suporter Club UTA. Dacă situația o va impune, este clar că o vom discuta în cadrul asociației”, președintele SCU Arad.

  Mai există interes pentru proiectul NextGen?

  Vizavi de proiectul NextGen și având în vedere că un audit la clubul UTA se întrevede la orizont în urma unei decizii judecătorești, și dacă recursul le va fi favorabil tot celor de la SCU Arad, președintele s-a rezumat să spună că deși nu este mandatat să vorbească în numele grupului NextGen, un interes încă mai există.

  Dar mai multe puteți urmări mai jos:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. comentatcii care sustin „echipa” Meszar … daca nu are Meszar nimic de ascuns ar trebuii sa faca tot public fara probleme ,in schimb daca s-au furat bani garla inseamna ca s-au furat bani dintr-un prezent si un viitor fotbalistic mult mai bun pentru UTA. Probabil daca nu se furau bani nu stateam de exemplu cu fundas de liga a 3-a titular care pe langa ca vasleste tot meciu mai ia si rosu . Probabil sunteti prieteni sau apropiati de-ai lui …sau pur si simplu cu lipsa grava de logica .

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.