Messenger va avea o nouă funcţie şi chiar pare utilă

  de - | 25 august 2016, 11:09 PM | Social Media

  0

  Facebook a dezvoltat o nouă latură a Messenger-ului: ne vom putea conecta cu ceilalţi prin aplicaţie fără să îi adăugăm, de fapt, în lista de prieteni de pe Facebook, scrie Playtech.

  Vom putea, deci, să ne conectăm şi să vorbim cu oricine vrem pe Messenger fără ca ei să fie în lista noastră de prieteni de pe Facebook. Nu e nevoie să îi şi adăugăm în lista de prieteni pentru a vorbi cu ei, deşi îi putem adăuga în lista personală de contacte. Toate acestea se întâmplă, totuşi, într-un format diferit al Messenger-ului, relatează The Next Web.

  Facebook deja ne permite asta, dar după introducerea funcției, lucrurile vor căpăta altă formă.

  Acum, când non-prietenii îţi scriu, primești, în primă instanţă, o cerere de adăugare a non-prietenului în lista ta de contacte personale (adică vei fi întrebat dacă vei vrea să îi ai numărul de telefon şi alte informaţii personale în agenda ta cu contacte).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.