Mesajul pe care nu vrei să-l primești. Facebook a început să își notifice utilizatorii

  de - | 21 octombrie 2015, 12:20 PM | Social Media

  0

  In mijlocul unui scandal global, compania americana din domeniul tehnologiei incearca sa isi protejeze utilizatorii.

  Facebook a introdus un nou feature, prin care utilizatorii vor fi notificati in momentul in care compania crede ca atacatori suspecti care lucreaza pentru o entitate statala au preluat accesul conturilor lor, intr-un mod neautorizat, scrie Yoda.ro via techtimes.

  Compania Facebook a pus pe blogul sau o postare, prin care spune ca isi protejeaza utilizatorii. Masura vine intr-un moment in care in SUA si pe teritoriul Europei se adopta mai multe legi care reglementeaza modul in care se face accesul la datele cetatenilor, legi criticate de organizatii precum Amnesty International.

  „Am decis sa aratam acest mesaj de alerta aditional, in cazul in care avem suspiciuni serioase care spun ca un atac poate fi sponsorizat de un guvern”, a declarat Alex Stamos, Chief Security Officer la Facebook.

  Foto: Noobz.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.