Mesajul lui Putin pentru Obama de Ziua Independenţei

  de Special Arad | 4 iulie 2015, 2:45 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj omologului său american, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independenţei a Statelor Unite. Liderul de la Kreamlin a subliniat în mesajul său că relaţiile dintre ţările lor sunt cheia stabilităţii în lume.

  „Rusia şi Statele Unite ale Americii sunt capabile să găsească soluţii la problemele internaţionale cele mai dificile şi să contracareze în manieră eficace ameninţările şi provocările din lume”, prin „dialogul asupra principiilor de egalitate şi de respect reciproc faţă de interesele fiecăruia”, a transmis Putin, potrivit Agerpres.

  Putin a subliniat faptul că relaţiile dintre cele două ţări sunt “un factor-cheie pentru asigurarea stabilităţii şi securităţii în lume, în pofida diferendelor actuale”.

  Relaţiile dintre Rusia şi SUA se află la cel mai coborât nivel de la sfârşitul Războiului Rece, din cauza conflictului din estul separatist al Ucrainei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.