Mențiune pentru echipa „Sanitarilor Pricepuți” de la „Adam Müller Guttenbrunn” Arad la Concursul Național

  de - | 4 august 2017, 8:20 AM | Educaţie

  0

  In perioada 21 – 26 iulie 2017, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii si Ministerul Administratiei si Internelor (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta), Etapa Nationala a Concursului pentru Sanatate si Prim Ajutor “Sanitarii Priceputi”.

  Competitia s-a desfasurat în Complexul de Agrement „Poiana Pinului” din judeţul Buzău.

  La concurs au praticipat 220 elevi din clasele V-VIII, membrii ai 44 de echipaje câştigătoare ale fazei judeţene a competiţiei organizate de filialele SNCRR.

  Juriul de concurs a fost format din dna. dr. Camelia Savu, dl dr. Dragos Beniamin, Vicepresedinte al Crucii Rosii Romane si dl Vladut Mihalache, Manager Program Prim Ajutor, reprezentanti ai SNCRR, dl plt. maj. Daniel Arsene, reprezentant IGSU, dna prof. Aurelia Ignatescu, reprezentant al MEN.

  Echipajul de „Sanitari Priceputi” al Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” Arad a obtinut MENTIUNE, clasandu-se pe locul 6.

  Pe parcursul taberei au fost organizate: atelier de educatie pentru sanatate; atelier interventie in situatie de dezastru, karaoke, campionat de fotbal, concurs Miss si Mister, sesiuni de inviorare in fiecare dimineata, foc de tabara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.