Melisa Țolea a lansat o nouă melodie: „I’m Alone”

  de Special Arad | 4 martie 2021, 2:32 PM | Monden

  0

  Tânăra cântăreață Melisa Țolea a lansat astăzi o nouă piesă, însoțită de un videoclip: „I’m Alone”.

  Este cea de-a doua melodie lansată de Melisa, după hitul „Will Carry On” care de atunci a reușit să adune peste 60 de milioane de vizualizări pe Youtube. De această dată, ea este acompaniată de Tommo, a cărui casă de producție Tommo Productions a și lansat videoclipul.

  Video-ul a fost regizat de bucureșteanul Mihai Laz, care s-a ocupat până acum de realizarea mai multor clipuri ale vedetelor autohtone precum Pavel Stratan, Skizzo Skills sau Keo.

  Pe Melisa, arădenii o cunosc încă de când era mică, vocea ei puternică fiind adesea auzită la diferitele evenimente muzicale din municipiu, dar și din alte localități din județ. Tânăra de 20 de ani, originară din Livada, a participat și la X-Factor în anul 2014, la doar 14, unde a reușit să facă o impresie bună juriului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.