Update Mega spectacol pe platoul din fața Primăriei, de Ziua Internațională a Dansului la Arad (VIDEO)

  de Special Arad | 5 May 2016, 10:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  1

  Pentru al treilea an consecutiv, arădenii au avut parte în această seară de un mega spectacol care a demonstrat încă o dată tuturor cât de pricepuți sunt tinerii orașului când vine vorba de dans. Este vorba de Ziua Internațională a Dansului, organizată de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Doma Art Style și Asociația Centrul Județean de Voluntariat.

  Pe scenă au urcat, pe rând, X-Style, Baby Star, Stil, Burning Soul Crew, Zumba Nichol și Iuliu (cu invitații Ionuț și Gelu, care au demonstrat că dansul nu are limită nici măcar pentru persoanele cu dizabilități), X-Style Mini Kids, Unlimited X-Style, Azucar, New Generation + Real Action, Royal Steps și X-Style Kids.

  Actorul Zoltan Lovas a premiat membrii cluburilor de dans, înmânându-le diplome în semn de apreciere a talentului lor.

  Spectacolul a reunit o varietate largă de stiluri de dans, de la zumba, la swing, vals, street dance, breakdance și dans sportiv.

  Anul acesta evenimentul s-a organizat în data de 5 mai, deoarece data de 29 aprilie – când este celebrată Ziua Internationala a Dansului – cade în săptămâna patimilor, conform calendarului ortodox.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da frumos ar fi fost intr-adevar daca nu venea fumul cauciucurilor arse noaptea de pe strada Marului Alfa inecandu-ne in fum dens,ce sa-i faci Ghinion,vantul a batut spre centru aducand fumul cu el! oare cei din Alfa ,Marului.Sabinelor cum se descurca? ori acestia or fi avand grele pacate…de sunt in Purgatoriu…!!! ce o face oare Garda de mediu ori e prea corupta ca sa vada de sub nasul lor se ineaca tot orasul de anii buni de zile,cred car ar trebui desfiintata ca sa nu mai consume…banii poblicii degeaba,era sa zic „aerul”!

   +25 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.