Palatul Copiilor a celebrat începerea unui nou an școlar

  de Raluca Medeleanu | 2 octombrie 2014, 11:38 AM | Știri Arad

  0

  Palatul Copiilor este locul care, de ani de zile, oferă copiilor din Arad prilejul de a-și fructifica talentele, iar de copii tanentați orașul nu duce lipsă. Doar anul trecut, dintre cei 6000 de elevii înscriși, 1000 au obținut diferite premii, dintre care 300 la nivel internațional!

  Ieri, 1 octombrie, profesorii, împreună cu elevii și părinții acestora, au celebrat începerea noului an școlar, printr-o festivitate deosebită, susținută la Sala Sporturilor, unde diferitele cercuri ale Palatului au oferit un spectacol de excepție.

  Evenimentul a fost deschis de către formația Fantazia, a căror micuți membrii au propulsat din instrumente sunete electrice, cântând un rock neo clasic. După care au urmat dansuri sportive, clasice și tradiționale, muzică pop și populară (alături de cercurile Azucar, Gymteam, Baby Star, ansamblul Zarandul, formația Stil și cântărețele Cercului de Canto) și demonstrații de karate și judo.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.