joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un al Treilea Război Mondial”

  de - | 10 iulie 2023, 8:34 AM | Internaţional

  0

  Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”, scrie gândul.ro.

  Cu puţine zile înaintea summitului NATO de săptămâna viitoare de la Vilnius, Ucraina continuă să insiste asupra unui angajament fără echivoc din partea liderilor alianţei că ţara va fi primită în organizaţie, transmite duminică dpa.

  În zilele de 11 şi 12 iulie, liderii celor 31 de state membre ale NATO se reunesc în capitala lituaniană Vilnius, unul dintre subiectele discutate urmând să fie perspectivele Ucrainei de a adera la alianţă.

  Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”, transmite EFE.

  Mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.