Medvedev e campion la US Open! Rusul a spulberat visul lui Djokovic de a câștiga patru Slam-uri într-un an

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2021, 8:11 AM | Sport

  0

  Daniil Medvedev (2 ATP) este noul campion de la US Open. Rusul în vârstă de 25 de ani l-a învins în finală pe Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) în trei seturi, scor 6-4, 6-4, 6-4.

  Medvedev a început perfect jocul cu un break, după ce Nole avea 40-15 după primele patru serve. A fost de ajuns acel break pentru a câștiga și setul. Sportivul din Rusia a jucat perfect, a fost foarte agresiv, a punctat cu forehandul decisiv arunci când a fost nevoie și a profitat de greșelile repetate făcute de sârb.

  Djokovic a rupt racheta în setul secund, iar în setul al treilea a revenit de la 1-5 la 4-5, moment în care a avut o nouă cădere și a izbucnit în plâns.

  Daniil răzbună astfel eșecul din finala de la Australian Open 2021. La Antipozi, Nole era cel care se impunea în trei seturi. Djokovic ratează o șansă uriașă, poate unică, de a câștiga toate turneele de Grand Slam în același an. Totodată, Djokovic a ratat șansa de a deveni primul jucător cu 21 de Slam-uri câștigate, el rămânând astfel la egalitate cu legendarii Federer și Nadal, 20. Împreună, cei trei uriași jucători au câștigat 60 de turnee de Grand Slam, echivalentul a 15 ani de turnee…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.