Medic ginecolog, agresat într-o clinică privată din țară | Video

  de Special Arad | 6 martie 2019, 8:25 AM | Naţional

  0

  captură video

  Un medic ginecolog din Galați a făcut plângere după ce a fost agresat într-o clinică privată din oraș. Agresiunea s-a produs în urmă cu două săptămâni, iar medicul a decis acum să facă publică înregistrarea video care conține imaginile filmate în unitatea medicală, transmite Mediafax.
  Potrivit fiului medicului agresat, incidentul a pornit după ce agresorul a cerut pentru partenera sa o consultație fără programare. Deși inițial a acceptat, tonul violent al bărbatului și amenințările venite de la acesta l-au determinat iasă din cabinet.
  „La o clinică privată din Galați, unde tatăl meu (cel agresat) acordă consultații, individul agresor s-a prezentat cu partenera lui și a cerut un consult peste programările din acea zi. Și individul, și partenera lui au avut un comportament recalcitrant și revendicativ încă de când au intrat în cabinet. Tatăl meu, având și acordul partenerei individului, i-a permis acestuia să rămână în cabinet în timpul consultului. Individul însă, pe tot parcursul consultului, a vorbit în continuu, mai mult sau mai puțin agresiv, motiv pentru care tatăl meu i-a cerut să iasă, totuși, din cabinet, ca să-și poată finaliza consultul în condiții de liniște. Individul a refuzat, iar atunci tatăl meu i-a spus că nu-i mai rămâne decât să cheme poliția pentru a-l convinge să părăsească cabinetul. Nu s-a făcut înțeles, și atunci tatăl meu a ieșit din cabinet și i-a solicitat recepționerei să cheme poliția. Ce s-a întâmplat mai departe, se vede în imagini…”, a scris pe Facebook fiul victimei.

  Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!

  Posted by Costache Botezatu on Tuesday, March 5, 2019

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.