Meciuri foarte tari în „sferturile” UEFA Champions League! Astăzi a avut loc tragerea la sorți

  de Lucian Dănilă | 10 iulie 2020, 1:44 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Meciuri foarte tari în sferturile de finală ale celei mai importante competiții europene intercluburi, UEFA Champions League. Încă nu s-au jucat toate partidele din faza „optimilor”, dar ce ne așteaptă în turneul din Portugalia de la mijlocul lunii august pare a fi un deliciu pentru spectatorul fan sau pentru spectatorul neutru.

  Mai sunt de disputat patru jocuri retur din faza optimilor de finală, dar oficialii UEFA au tras la sorți deja împerecherile pentru meciurile din sferturi care vor avea loc într-o singură manșă la Lisabona.

  Tragerea la sorți a fost efectuată de fostul mare fotbalist portughez Paulo Sousa. Lusitanul a câștigat de două ori UEFA Champions League cu Juventus în 1996 și cu Borussia Dortmund în 1997, ultima chiar după o finală cu Juventus, fosta sa echipă. Sousa a antrenat Fiorentina, iar recent și-a încheiat contractul ca antrenor al francezilor de la Girondins de Bordeaux.

  Programul turneului final de la Lisabona – 12-22 august 2020

  1. Real/Man. City vs. Lyon/Juventus           12 august
  2. Leipzig vs. Atletico Madrid           13 august
  3. Napoli/Barcelona vs. Chelsea/Bayern 14 august
  4. Atalanta vs. Paris Saint Germain 15 august

  Semifinale

  Câștigătoarea meci 1 vs. Câștigătoarea meci 3    18 august

  Câștigătoarea meci 2 vs. Câștigătoarea meci 4    19 august

  Finala va fi în data de 22 august

  Din optimile de finală ale Champions League au mai rămas de disputat următoarele patru jocuri:

  Manchester City – Real Madrid – în tur 2-1

  FC Barcelona – Napoli – în tur 1-1

  Bayern – Chelsea – în tur 3-0

  Juventus – Lyon – în tur 0-1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.