Mașinile Tesla vor avea meniu și în limba română

  de - | 30 July 2021, 7:02 PM | Auto

  0

  (foto: MotorOne.ro)

  Actualii şi viitorii proprietari de automobile Tesla vor putea selecta din meniu limba română pentru interfaţa automobilului în urma unui update „over the air”.

  Actualizarea urmează să ajungă la toate automobilele în următoarele zile, potrivit celor de la Tesla.

  În România, Tesla are un showroom în București, la mallul Promenada. Momentan, doar Model 3 va fi disponibil în România. Preţul de pornire pentru Model 3 începe de la 42.990 de euro, acesta fiind şi cel mai accesibil, mai ales că prin Rabla Plus va putea fi cumpărat cu puţin peste 30.000 de euro. Livrările pentru Model 3 vor începe din septembrie 2021, iar în 2022 pentru Model S şi Model X. Service-ul Tesla din Bucureşti se va deschide în cursul acestui an.

  În România, anul trecut s-au înmatriculat peste 60 de maşini Tesla, în condiţiile în care acestea nu beneficiau de prima de 10.000 de euro din cadrul Rabla Plus.

  Tesla operează deja două staţii Supercharger în România, la Bucureşti şi la Timişoara.

  Sursa: EuropaFM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.