miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Maşinile Google Street View revin la Arad! Vor actualiza imaginile de pe cunoscuta aplicație de orientare

  de Dan Lazăr | 26 martie 2021, 7:07 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Maşinile Google Street View se întorc în România primăvara aceasta, astfel că în următoarele luni vor vizita peste 100 de localităţi, printre care și Aradul, pentru a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps.

  Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019, când au fost preluate imagini din cele mai importante oraşe din România şi zonele adiacente acestora, precum şi şosele care le conectează, notează News.ro.

  „Maşinile Google Street View se întorc în România primăvara aceasta. În următoarele luni, ele vor străbate şosele ţării şi vor vizita peste 100 de localităţi, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps. Preluarea de imagini 360° Street View în România va începe vineri, 26 martie. Maşinile Google Street View vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Ploieşti, Oneşti sau Paşcani, şi până la Sibiu, Cluj, Sighetu Marmaţiei sau Arad”, a informat gigantul american Google.

  Lista actualizată şi completă a zonelor care vor fi fotografiate de maşinile Street View în România poate fi consultată aici: https://www.google.com/streetview/explore/#sv-headed.

  Street View este un serviciu popular oferit de Googlee Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări, inclusiv în Arctica şi Antarctica. În Street View, oamenii pot vedea imagini la 360° din numeroase locuri ale lumii, fie şosele, oraşe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică (pe pământ, pe sau în apă) şi chiar spaţiu. Serviciul este disponibil şi în Google Earth şi aplicaţia Google Maps pentru telefoanele mobile.

  Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, o distanţă care ar putea înconjura globul de mai mult de 400 de ori.

  Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante oraşe pe Google Maps.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.