marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Mașină în care se aflau doi adulți și doi copii, răsturnată la ieșire din Șiria

  de Andreea Daniela B. | 5 ianuarie 2023, 2:34 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Foto cu rol ilustrativ)

  În urmă cu câteva minute, în jurul orei 14.05, a avut loc un accident în localitatea Siria, la ieșire spre Arad. Se pare că, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o mașină este răsturnată.

  În aceasta se aflau patru pasageri, doi adulți și doi copii. Toți patru au reușit să iasă din autoturism până la ajungerea autorităților. O ambulanță care mergea spre altă misiune a oprit pentru acordarea primului ajutor, însă alte două echipaje SMURD au fost trimise pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Update

  Conform reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean ar fi vorba despre doi copii în vârstă de 8, respectiv 10 ani și bunicii acestora.

  Doi bunici cu doi copii de 8 și 10 ani, policontuzii, puțin speriați. Un adult și un copil au fost transportați la spital de o ambulanță SMURD Arad, în timp ce ceilalți doi au fost transportanți de SMURD Vladimirescu„.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.