duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mașina în care se afla fiica lui Aleksander Dughin, ideologul lui Vladimir Putin, a sărit în aer la Moscova. Ținta ar fi fost tatăl ei..

  de Special Arad | 21 august 2022, 10:15 AM | Internaţional

  0

  Daria Dughina, în vârstă de 30 de ani, se îndrepta sâmbătă seară spre casă când mașina sa a sărit în aer, relatează presa rusă, citată de BBC și CNN. Șeful mișcării sociale Russky Gorizont (Orizont rus), apropiat al familiei, a declarat pentru agenția rusă TASS că a fost un atac și că Aleksander Dughin era de fapt ținta sau poate chiar amândoi.
  Explozia a avut loc într-un sat în apropiere de Moscova. Când Dughina „a virat pe autostrada Mozhaiskoye, lângă satul Bolshiye Vyazemi, a avut loc o explozie, mașina a luat foc imediat. Flăcările au cuprins-o cu totul. Ea a pierdut controlul deoarece conducea cu viteză mare și a zburat pe partea opusă a drumului”, a declarat Andrei Krasnov, șeful Russky Gorizont, pentru TASS.
  El a mai precizat că mașina pe care o conducea Daria Dughina, un Toyota Land Cruiser Prado, era a tatălui ei, motiv pentru care crede că Aleksander Dughin era ținta exploziei.
  Dughin și fiica sa trebuiau să se întoarcă împreună de la evenimentul la care au participat, un festival patriotic, numit „Tradiții”, potrivit Kommersant. În ultimul moment, Aleksander Dughin a decis să meargă separat, cu un alt vehicul. „Este mașina tatălui ei. Dasha (Daria) conduce o altă mașină, dar ea a condus mașina lui astăzi, iar Aleksander a mers separat”, a adăugat Andrei Krasnov. În imagini apărute pe Telegram, a căror autenticitate nu a fost verificată, Dughin urmărește șocat sosirea serviciilor de urgență la locul exploziei mașinii.

  Sursa foto: Twitter

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.