luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mașină împrăștiată pe zeci de metri la o trecere de cale ferată! Șoferul a scăpat nevătămat

  de Mihai Todoca | 2 iulie 2019, 11:32 AM | Știri Arad

  0

  (foto: C.C. și SVSU Sântana)

  În urmă cu câteva zeci de minute, un șofer care circula pe DJ 791 la trecerea de calea ferată din Comlăuș nu s-a asigurat, iar partea din față a mașinii acestuia (marca Ford) a fost spulberată. Resturile au fost împrăștiate pe o distanță de 10 de metri, dar cu toate acestea șoferul a scăpat cu răni superficiale. Traficul a fost reluat, iar șoferul a declarat accidentul.

  „Astăzi, în jurul orei 10,30, un bărbat de 41 de ani, din Zimandu Nou, a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Sântana spre Olari, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Stop”, fiind acroșat de trenul 1531, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Timișoara Nord.
  În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevăzută de art. 332 din Codul Penal.
  (Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a liniei de cale ferată, a materialului rulant, a instalaţiilor de cale ferată ori a celor de comunicaţii feroviare, precum şi a oricăror altor bunuri sau dotări aferente infrastructurii feroviare ori aşezarea de obstacole pe linia ferată, dacă prin aceasta se pune în pericol siguranţa mijloacelor de transport, manevră sau intervenţie pe calea ferată.)”, a declarat purtătorul de cuvând al IPJ Arad, Claudia Iuga.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.