duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașina unei familii de români, în care se aflau și doi copii, a luat foc pe o autostradă din Ungaria

  de - | 3 septembrie 2023, 8:50 AM | Naţional

  0

  Arhivă

  Clipe dramatice pentru o familie de români care se afla în tranzit prin Ungaria. Mașina în care se aflau a luat foc pe o autostradă, iar norocul lor a fost că în apropiere se aflau mai mulți agenți fiscali care au intervenit și i-au salvat.

  Familia de români se îndrepta către Austria, iar la un moment dat, când se aflau pe autostrada M1 din Ungaria, din maşina lor a început să iasă un fum dens, iar mai apoi aceasta a luat foc, a transmis Administraţia Naţională Fiscală şi Vamală (NAV), sâmbătă, conform agenţiei ungare de presă MTI.

  Cei trei agenţi fiscali ai NAV au mutat copiii şi pe mama în maşina lor de serviciu, apoi i-au escortat într-un loc sigur şi s-au străduit să îl liniştească pe tatăl care a încercat să salveze obiectele de valoare din maşina care ardea.

  În urma incidentului, tronsonul de autostradă afectat a fost închis până la sosirea pompierilor. În câteva minute au sosit şi pompierii din oraşul maghiar Mosonmagyaróvár, situat în apropierea graniţei cu Austria, conform News.ro.

  În comunicat s-a menţionat, de asemenea, că mai mulţi angajaţi ai NAV au participat la instruiri specifice poliţiştilor şi au învăţat să acorde şi prim-ajutor unor victime. Agenţii fiscali care participă la astfel de formări o fac în mod voluntar, pentru a putea acţiona şi în situaţii de urgenţă.

  Sursa: Gândul

   

  Citește și: O mașină a luat foc pe Bodrogului, lângă Aeroportul din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.