În vârstă de doar 6 ani, un copil din SUA și-a împușcat învățătoarea

  de Special Arad | 7 January 2023, 11:49 AM | Internaţional

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  Un băiețel, în vârstă de șase ani, a fost reținut, vineri, în SUA după ce și-a împușcat învățătoarea în sala de clasă, rănind-o grav, conform poliției, relatează sâmbătă AFP, conform Agerpres.
  Incidentul s-a petrecut la școala elementară Richneck din Newport News, statul Virginia.

  Este vorba de un copil de şase ani, în prezent se află în custodie”, a afirmat reporterilor şeful poliţiei locale, Steve Drew. „Nu este o împuşcătură accidentală”, a mai adăugat Drew.

  Conform șefului poliției locale, victima este o tânără de 30 de ani, iar viața sa este în pericol.
  Sunt în stare de şoc şi demoralizat„, a afirmat directorul instituţiilor şcolare din Newport News, George Parker. „Avem nevoie de sprijinul comunităţii noastre pentru a ne asigura că copiii nu au acces la arme”, a mai precizat Parker.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.