Ioan Ulici: „Cu ajutorul Consiliului Județean Arad se va moderniza și drumul care leagă Lipova de Neudorf”

  de - | 21 September 2021, 8:26 AM | Comunicate contra cost

  0

  În ultimii ani Consiliul Județean Arad a demarat o serie de proiecte de modernizare a drumurilor din județ. Un alt proiect care va oferi o serie de avantaje locuitorilor din zonă este drumul Lipova – Neudorf.

  „Continuăm proiectul de modernizare a rețelei de drumuri județene, cu semnarea altor contracte privind întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI). Unul dintre aceste proiecte vizează DJ 682 Lipova – Neudorf (5,7 km). Pentru comunitățile locale drumul Lipova – Neudorf – Zăbrani este o alternativă la DN 7 și creează o legătură în plus cu municipiul Arad și cu județul Timiș, prin Alioș”, spune consilierul județean Ioan Ulici.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.